Chair: Partners

Strategic Alliances: Shen Loong Yen (Ho-Lan B.V.)

Officieel Strategic Alliances genoemd. Verantwoordelijk voor het zoeken naar strategische samenwerkingen die voor leden van EO Nederland van belang kunnen zijn.  Ook de Internationale organisatie heeft een aantal partners waar leden interessante kortingen kunnen krijgen.

Op dit moment werkt EO Nederland met de volgende partners samen:

Nationale partners

INSINGER DE BEAUFORT –  Insinger de Beaufort is gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsadvies en heeft een groot aantal ondernemers, oud-ondernemers en ondernemende families in portefeuille. Voor diverse ondernemers fungeert de bank als onafhankelijk sparringpartner bij vraagstukken rondom het privévermogen.Welk deel van het vermogen wilt u aanwenden om te ondernemen? Welk deel heeft u nodig voor de toekomst en op welke wijze kunt u dat deel opbouwen? Hoe worden de beslissingen rondom de allocatie van het vermogen genomen en welke rollen wilt u hierin benoemen voor uzelf en uw adviseur(s)? Insinger de Beaufort kan voor u de rol van vermogensregisseur invullen. Samen met u bekijken en beoordelen zij uw wensen en doelstellingen en hoe deze het beste te bereiken zijn.

Zij kunnen u van dienst zijn wanneer u als ondernemer vragen heeft over uw financiële planning, het structureren of het beleggen van uw vermogen, en indien u vragen heeft over overtollige liquiditeiten in de onderneming of overdracht naar de volgende generatie.

Jaarlijks organiseren zij op locatie diverse besloten kennisbijeenkomsten en diners. Daarbij spelen kwaliteit, eigenheid en beslotenheid een belangrijke rol. Bij deze evenementen is er nooit pers aanwezig. Naast deze avonden organiseren zij ook Masterclasses met diverse thema’s (variërend van Venture Capital, Vermogensstructurering, Bedrijfsoverdracht tot Databeveiliging). Zij zullen in 2017 exclusief voor EO-leden een evenement organiseren om nader kennis met elkaar te maken.

Wilt u weten wat Insinger de Beaufort voor u zou kunnen betekenen? Erwin, Loek, Jelmer en Paul zijn al bekend met de EO en diverse leden, neem gerust contact met hen op.

Bekijk wat Insinger de Beaufort allemaal voor u kan betekenen

 

SCALE-UP COMPANY – ScaleUp Company helpt ondernemers groter te dromen en reikt tools aan om deze dromen werkelijkheid te maken. Dit jaar werken we met zo’n 400 ScaleUp’s, waarvan er 200 een masterclass bij hen doet en 70 een groeiprogramma. Leden van de Entrepreneurs’ Organization krijgt 30% korting op Scaling Up events.  Daarnaast organiseren zij ook speciale workshops voor leden de Entrepreneurs’ Organization Nederland en leveren zij sprekers aan voor topevenementen.

Kijk op ScaleUp Company wat deze organisatie voor u kan betekenen.

Internationale partners

SIXT – internationale samenwerking: Platinum lidmaatschap voor leden van EO waarmee je onder andere tot 15% korting kunt krijgen op autohuur en een gratis upgrade naar een luxe auto, indien die beschikbaar is.  Je kunt je hier voor deze Sixt Card opgeven. Meer informatie over deze partner vind je via deze link.

HOTELSTORM – kortingen tot 60% op de standaardprijs en gratis cancellen van een boeking. Opgeven voor dit aanbod kun je hier. Vraag een code hiervoor aan bij  Danielle. Meer informatie over de site zelf, vind je via deze link.