Partners

Onze huidige Nationale & Internationale partners zijn:

Leden van Entrepreneurs' Organization, én hun directe familieleden krijgen vanwege ons Internationaal partnership met British Airways 10% korting bij aanschaf van vliegtickets.

Lees verder

Een prachtig Internationaal partnership met HubSpot. Leden profiteren o.a. van een fikse korting.

Lees verder

InsingerGIlissen is een Nederlandse private bank opgericht in 1779 en gespecialiseerd in private banking en wealth management. De bank heeft 27 miljard euro aan vermogen onder beheer en onderscheidt zich door een all-in dienstverlening aan zowel beheer- als adviescliënten. Bij InsingerGilissen werken in de vestigingen Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Londen zo’n 230 medewerkers. Sinds 1 januari 2017 maakt de bank onderdeel uit van KBL European Private Bankers, een Europees netwerk van private banking “boutiques” met 50 kantoren in 8 landen.

InsingerGilissen organiseert speciale bijeenkomsten voor leden van de Entrepreneurs Organization Nederland rondom onderwerpen die voor ondernemers van belang zijn. Daarnaast worden er een aantal plekken beschikbaar gesteld voor onze leden bij evenementen welke InsingerGilissen voor hun cliënten organiseert.

Lees verder

Een gratis maand, exclusief introductie prijs voor het eerste jaar en nog veel meer kortingen; Entrepreneurs' Organization & Samepage hebben de hadden ineen geslagen en zijn nu officieel partner voor al onze 12.000 leden wereldwijd.

Lees verder

ScaleUp Company helpt ondernemers groter te dromen en reikt tools aan om deze dromen werkelijkheid te maken. Dit jaar werken we met zo’n 400 ScaleUp’s, waarvan er 200 een masterclass bij hen doet en 70 een groeiprogramma. Leden van de Entrepreneurs' Organization krijgt 30% korting op scale-up events. Daarnaast organiseren zij ook speciale workshops voor leden de Entrepreneurs' Organization Nederland en leveren zij sprekers aan voor topevenementen

Lees verder

Entrepreneurs' Organization heeft een internationaal partnership met Sixt - rent a car. Onze leden profiteren van een Platinum status, 15% korting, een gratis upgrade en nog veel meer.

Lees verder

Leden van Entrepreneurs' Organization krijgen exclusief toegang tot hotelkamer tot 60% onder de publiekelijke prijzen. Dit is een Internationaal partnership en geldt daarom bij alle hotels die zijn aangesloten bij Storm Hotels over de hele wereld.

Lees verder

Entrepreneurs' Organization heeft een Internationaal partnership met Tablet hotels. Onze leden profiteren o.a. van kosteloze upgrades, gratis ontbijt, toegang tot de spa en late check-out services.

Lees verder

Wij zijn altijd op zoek naar partners die voor onze leden en/of voor onze organisatie meerwaarde hebben. Mocht u meer informatie hierover willen hebben, neem dan contact op met Nils Clement – strategicalliances@eonetwork.nl

Lees verder