InsingerGilissen

Wat kan InsingerGilissen voor u betekenen?

InsingerGilissen gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsadvies en heeft een groot aantal ondernemers, oud-ondernemers en ondernemende families in portefeuille. Voor diverse ondernemers fungeert de bank als onafhankelijk sparringpartner bij vraagstukken rondom het privévermogen.

Welk deel van het vermogen wilt u aanwenden om te ondernemen? Welk deel heeft u nodig voor de toekomst en op welke wijze kunt u dat deel opbouwen? Hoe worden de beslissingen rondom de allocatie van het vermogen genomen en welke rollen wilt u hierin benoemen voor uzelf en uw adviseur(s)? InsingerGilissen kan voor u de rol van vermogensregisseur invullen. Samen met u bekijken en beoordelen zij uw wensen en doelstellingen en hoe deze het beste te bereiken zijn.

Zij kunnen u van dienst zijn wanneer u als ondernemer vragen heeft over uw financiële planning, het structureren of het beleggen van uw vermogen, en indien u vragen heeft over overtollige liquiditeiten in de onderneming of overdracht naar de volgende generatie.

Kenmerken InsingerGilissen

  • Toegang tot breed spectrum aan beleggingsinstrumenten, uitgebreide kennis opgebouwd in fondsselectie, keuze tussen beheer en advies;
  • Uw beleggingsportefeuille wordt vanuit een goed gestructureerde financiële analyse (private plan) samengesteld;
  • Langdurige relatie tussen cliënten en ervaren adviseurs (gemiddeld 15 jaar werkzaam bij Insinger de Beaufort);
  • Een persoonlijke benadering; iedere adviseur heeft een beperkt aantal klanten en werkt altijd in een team met een vaste assistent en een tweede bankier;
  • De organisatie is ‘plat’ met korte communicatielijnen waarin beslissingen snel genomen kunnen worden.

Kennis-events

Jaarlijks organiseren zij op locatie diverse besloten kennisbijeenkomsten en diners. Daarbij spelen kwaliteit, eigenheid en beslotenheid een belangrijke rol. Bij deze evenementen is er nooit pers aanwezig. Naast deze avonden organiseren zij ook Masterclasses met diverse thema’s (variërend van Venture Capital, Vermogensstructurering, Bedrijfsoverdracht tot Databeveiliging). Zij zullen in 2019 exclusief voor EO-leden een evenement organiseren om nader kennis met elkaar te maken.

Wilt u weten wat InsingerGilissen voor u zou kunnen betekenen? Erwin, Loek, Jelmer en Paul zijn al bekend met de EO en diverse leden, neem gerust contact met hen op.

Bekijk wat InsingerGilissen voor u kan betekenen