’Ondernemen en de balans tussen werk en privé’

In deze aflevering delen Merlijn, Daniel en Jente ervaringen over hoe zij met de balans tussen werk en privé omgaan. Je hoort ervaringen van andere ondernemers over hoe je de juiste balans kunt vinden tussen werk en privé, over de perfecte spot en wordt er gekeken naar de valkuilen.

Ondernemers willen zich weleens verliezen in hun werk. Ondernemers Jente Kater, Merlijn Mazairac en Daniel Mulder bekijken dit dilemma van alle kanten. Te gast is David Bijker, eigenaar van Bijker Film & TV en co-founder van Gapstars. David is voor vele bekend om zijn legendarische feestjes.

Daarnaast hoor je ervaringen van andere ondernemers. Dit zijn allemaal leden van Entrepreneurs’ Organization NL. Wil je weten wat wij doen, welke events er zijn en hoe je lid kan worden? Ga naar https://tinyurl.com/4wyt6vns

Boekentips

Merlijn Mazairac heeft weer een boekentip over dit onderwerp voor je:

Who Moved My Cheese – Spencer Johnson

In de podcast praten we verder over dit onderwerp, gaan we dieper in op de gestelde vragen én stellen we ons natuurlijk de vraag welke learnings er uit zijn te halen. 

Oud Radio 538 presentator Jente Kater (Voicebooking) praat hierover met Merlijn Mazairac van The Rookie Minds en Daniel Mulder van UP Events. Daarnaast hoor je de gesprekken met David Bijker van Bijker Film & TV en Gapstars. 

Klik hier om op Spotify te luisteren, en hier op iTunes. Liever via YouTube? Klik dan hier.