De nieuwe aflevering van de podcast serie Het Ondernemersoog staat in het teken van AI

Velserbroek, 12 juli 2023                                                                                                                     

Ai komt als een olietanker op ondernemers af

De nieuwe aflevering van de podcast serie Het Ondernemersoog staat in het teken van Ai

Artificial intelligence gaat het bedrijfsleven veranderen. Dat betekent dat je daar als ondernemer op in moet spelen wat kan voelen als winnen of verliezen. Hoe blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van iets wat ongrijpbaar is? In de nieuwste aflevering van de podcast Het Ondernemersoog praten we Ai.

Het Ondernemersoog is een podcast van de Entrepreneurs’ Organization (EO), een internationaal netwerk voor én door ondernemers.
Voor iedere aflevering wordt uitgebreid onderzoek gedaan onder honderden ondernemers van EO. Alle uitkomsten worden besproken in de podcast onder leiding van ondernemer en oud Radio 538 dj, Jente Kater, besproken de ondernemers en EO leden met Merlijn Mazairac (The Rookie Minds) en Daniel Mulder (UP Events) 

Ai komt als een olietanker op mijn bedrijf af

Eén van de vragen die is gesteld aan de ondernemers is ‘Wat gaat Ai betekenen voor jouw bedrijf?’ Hieruit bleek dat bijna 94% Ai ziet als een kans. Daarnaast maken veel ondernemers al succesvol gebruik van Ai.

Naast dat de uitslagen worden besproken en ervaringen over Ai worden gedeeld, zijn ook de ondernemers Robert van der Zwart en Kjeld Piek te gast. Kjeld is co-founder van het marketing automation bedrijf Clever strategy. In de podcast vertelt Kjeld over de succesvolle cases die hij al heeft gedaan met Ai.

Ai-watcher Robert van der Zwart is ondernemer met een passie voor techniek & innovatie en specialist in het strategisch inzetten van Ai. Robert volgt de ontwikkelingen op de voet en vindt dat je de komst van Ai moet omarmen en ermee moet experimenteren. Hoe je dat precies doet, deelt hij in de podcast.

Luisteren
De podcast Het Ondernemersoog is te beluisteren op de podcast-kanalen Spotify, iTunes & YouTube. Ook is het terug te lezen als blog.

🎙️ Spotify 

🎙️ iTunes 

🎦 YouTube

🖋️ Blog 

De vierde aflevering staat online. Na de zomer volgt een nieuwe aflevering.