’Als ondernemer MOET je focus hebben. Of juist niet?’

In het Ondernemersoog bekijken Jente Kater, Merlijn Mazairac, Daniel Mulder een ondernemers dilemma van alle kanten. Dit doen ze aan de hand van ervaringen die gedeeld zijn door de leden van de Entrepreneurs’ Organisation NL. Elke aflevering behandelt een dilemma dat ondernemers bezighoudt. Aan het einde van de podcast weet je hoe andere ondernemers hiermee omgaan.

In de zevende aflevering van het Ondernemersoog wordt ondernemen en het verliezen van focus onder de loep genomen. 

Ondernemers Jente Kater, Merlijn Mazairac en Daniel Mulder bekijken dit dilemma van alle kanten. Je hoort niet alleen wat hen helpt, maar ook delen ze wanneer het juist goed is om geen focus te hebben.

Te gast is Marijn Poelman van Qlic Online Developers. Hij verloor ooit bijna zijn bedrijf door gebrek aan focus en deelt zijn learnings over deze tijd. 

Daarnaast hoor je ervaringen van andere ondernemers. Dit zijn allemaal leden van the Entrepreneurs’ Organization Nederland. Wil je weten wat wij doen, welke events er zijn en hoe je lid kan worden? Bekijk de overige pagina’s van Entrepreneurs’ Organization NL

Focus

Hiernaast de uitwerking van hoe Merlijn haar ‘hoofd’ visueel maakte op de muur.

Boekentips

Merlijn Mazairac heeft weer boekentips over dit onderwerp op een rijtje gezet:

Boekentips

Oud Radio 538 presentator Jente Kater (Voicebooking) praat hierover met Merlijn Mazairac van The Rookie Minds en Daniel Mulder van UP Events. Daarnaast hoor je de gesprekken met Philip Spaas van ScaleUp Company.

Luister Het Ondernemersoog op Spotify, Apple Podcasts of YouTube.