Nieuwe podcast: Het Ondernemersoog

Velserbroek, 10 februari 2023

Entrepreneurs’ Organization komt met podcast over ondernemen

‘Het Ondernemersoog’: 1 stelling, 3 vragen, gesteld aan honderden ondernemers

De Entrepreneurs’ Organization, een wereldwijde organisatie van ondernemers die werken aan groei, heeft de podcast ‘Het Ondernemersoog’ gelanceerd. Hierin worden onderwerpen behandeld die hen bezighouden, zoals ‘hoe ga je als ondernemer om met de krapte op de arbeidsmarkt’.

Uniek aan de podcast is dat vooraf onderzoek wordt gedaan onder de leden. Aan de hand van de stelling, stellen we 3 vragen en verzamelen we ervaringen. Vervolgens worden de uitkomsten besproken in de podcast. Jente Kater, ondernemer en oud Radio 538 dj, behandelt de vragen en bespreekt ze met medeondernemers Merlijn Mazairac (The Rookie Minds) en Daniel Mulder (UP Events) en interviewt hij diverse gasten.

“Wat je hoort, is een eerlijk en open gesprek tussen ondernemers. En dat is precies waar EO voor staat. We hopen hiermee andere ondernemers te inspireren.”

Jente Kater, CEO Voicebooking.com & oud Veronica en 538 DJ

Hoe gaan ondernemers om met de arbeidskrapte?

In de 1e aflevering wordt er ingegaan op huidige crisis op de arbeidsmarkt. Jente, Merlijn en Daniel bespreken niet alleen de uitslagen van het onderzoek onder ondernemers, maar delen ook hun eigen ervaringen. Hierdoor ontstaat een open en eerlijk gesprek waarin niet alleen de leuke kanten, maar ook de minder leuke kanten van het ondernemen worden besproken.

Daarnaast delen een scale up specialist en een ondernemer met 130 miljoen euro omzet en 300 man hun ervaringen. Zij geven tips over hoe je om kan gaan met de krapte op de arbeidsmarkt.

“Deze podcast laat heel goed zien wat het bijzondere karakter is van EO, waarin groei, door het delen van persoonlijke en zakelijke ervaringen, hoog in het vaandel staat.”

Kjeld Piek, President Entrepreneurs’ Organization Netherlands & CEO Clever Strategy

Luisteren

De podcast Het Ondernemersoog is te beluisteren op de podcast-kanalen Spotify, Apple podcast & YouTube. Ook is het terug te lezen als blog.

🎙️ Spotify

🎙️ iTunes

🎦 YouTube

🖋️ Blog: Het Ondernemersoog

De eerste aflevering staat inmiddels online. Iedere maand volgt een nieuwe aflevering.