Nieuwe podcast die ondernemers helpt aan hun bedrijf te werken

Velserbroek, 7 april 2023                          

Entrepreneurs’ Organization komt met tweede aflevering in podcast-reeks voor ondernemers

Nieuwe podcast die ondernemers helpt aan hun bedrijf te werken

De Entrepreneurs’ Organization (EO), een wereldwijde organisatie van ondernemers die werken aan groei, lanceerde vorige maand de podcast-serie Ondernemersoog. De tweede aflevering staat in het teken van hoe je meer aan je bedrijf kan werken in plaats van er in.

Uniek aan de podcast is dat er aan elke aflevering uitgebreid onderzoek vooraf gaat. Aan alle 280 leden van de Nederlandse tak van EO zijn 3 vragen gesteld over aan je bedrijf werken en is opgeroepen ervaringen te delen over het onderwerp. De uitkomsten én ervaringen worden besproken in de podcast.

Hoe werk je meer aan je bedrijf

Uit het onderzoek onder honderden ondernemers is gebleken dat maar liefst 78% van de ondernemers wakker ligt van het feit dat meer aan hun bedrijf willen werken. Aan de hand van deze uitslag zijn er twee experts uitgenodigd in de tweede aflevering van Ondernemersoog. Zij geven tips hoe je aan je bedrijf kunt werken in plaats van er in

Het Ondernemersoog wordt gepresenteerd door Jente Kater, ondernemer en oud Radio 538 dj. Samen met mede-ondernemers Merlijn Mazairac (The Rookie Minds) en Daniel Mulder (UP Events) praat Jente over het onderzoek. 

Eén van de gasten is Maaike Dekkers. Maaike is serial entrepreneur en weet door haar ervaringen als geen ander hoe je aan je bedrijf kunt werken. De andere gast is Bart van Nol. Bart is als eigenaar of coach betrokken bij de groei van meer dan tweehonderd scale-ups. Bart geeft in de podcast concrete tips waardoor je meteen aan de slag kan om aan je bedrijf te gaan werken.

Luisteren
De podcast Het Ondernemersoog is te beluisteren op de podcast-kanalen Spotify, iTunes & YouTube. Ook is het terug te lezen als blog.

🎙️ Spotify 

🎙️ iTunes 

🎦 YouTube 

🖋️ Blog